Ecomab Milieuadviesbureau bvba is sinds 1997 actief op vlak van milieu.

Wat we doen

Onze diensten

Omgevingsvergunningen

U kan bij Ecomab terecht voor uw aanvraag van een omgevingsvergunning voor het exploiteren van ingedeelde inrichtingen of activiteiten.

Wij kunnen u bijstaan in uw aanvraag voor een nieuwe exploitatie, een hernieuwing of wijziging van een bestaande of verlopen vergunning, of een aanvraag tot afwijking van uw vergunningsvoorwaarden.

Meer informatie
Milieuadvies
Nood aan concreet milieuadvies? Plant u een uitbreiding of herinrichting van uw activiteiten of bedrijfsgebouwen en wenst u helder advies over de nodige vergunningen? Of hebt u vragen over de huidige milieuwetgeving of de algemene milieuverplichtingen van uw bedrijf?

Ecomab biedt u juridische en technische ondersteuning in alle aspecten van milieu.
Meer informatie
Milieucoördinatie

Wij bieden ondersteuning, advies en expertise als milieucoördinator Type A en B. Voor bedrijven met een klasse 1-milieuvergunning staan wij in voor:

  • het uitvoeren van het wettelijk takenpakket van de externe milieucoördinator
  • ondersteuning op maat van uw interne milieucoördinator
Meer informatie
ADR-veiligheidsadvies
Als ADR-veiligheidsadviseur staat Ecomab in voor het toezicht van transport en laden en lossen van uw gevaarlijke producten.

Deze dienstverlening kunnen wij aanbieden in combinatie met externe milieucoördinatie voor tankstations, olieverwerkende bedrijven en leveranciers van brandstoffen met tankopslag.
Meer informatie